A la capital del Garraf, Vilanova i la Geltrú, trobem una clínica de referència assistencial dirigida pel Dr. Ricard Vila Gassó, metge estomatòleg des de 1984, acompanyat d'un equip de tres doctors, dos higienistes i una recepcionista acreditats amb màsters i diplomatures a diferents especialitats.

La clínica es troba ubicada dins del Centre Mèdic Garraf, on van pacients de totes les poblacions adjacents referenciats pel col·lectiu mèdic de la comarca. Es troba a escassos minuts de les estacions de tren i autobusos. Aquesta moderna clínica consta de quatre gabinets dentals adaptats a les diferents especialitats odontològiques que ofereixen, així com una gran sala d'espera i una acollidora sala de recuperació post cirurgia.

Un dels aspectes que més cuiden a Clínica Dental Garraf és la planificació de les visites dels seus pacients, atorgant un ampli espai entre visita i visita per crear un ambient relaxat entre clínic i pacient. Fan especial èmfasi en el tractament de totes les afeccions odontològiques en els pacients infantils, intentant assessorar en cada cas amb el millor tractament a nivell terapèutic i sempre sota una perspectiva mèdica i abordant tractaments implantològics d'última generació, així com tractaments ortodòntics amb tècniques avantguardistes.

Reg. Sanitari E08616583


Situació

Dades de contacte

Dr. Ricard Vila

Rambla Exposició, 97-99, Vilanova i la Geltrú, Barcelona

93 811 58 38

De lunes a jueves, de 10 a 13 y de 16 a 19:30. Viernes de 10 a 13.

Contacti amb nosaltres