images/imatges/slide/1.jpg

Filosofia

El tractament de totes les afectacions odontològiques sota una perspectiva individualitzada per a cada pacient, preferentment els pacients infantils. Intentem aconsellar a cada pacient el millor tractament, tant a nivell terapèutic com econòmic, sempre sota una perspectiva mèdica.

Un somriure bonic ajuda a mantenir un aspecte saludable i juvenil.

Tractaments

A Clínica Dental Garraf, els tractaments comencen amb l’assessorament al pacient, per tal d’actuar a temps i prevenir complicacions, processos més costosos i complexes. T’oferim tècniques innovadores en totes les especialitats, des del diagnòstic fins a la total resolució de la patologia i ens recolzem en els últims avanços en tecnologia digital.

En funció de les particularitats de cada pacient, els nostres especialistes, amb l’objectiu d’obtenir els millors resultats, avaluaran quina és la tècnica que s’adapta millor a cada cas i quina és la millor solució. Després l'expliquem detalladament al pacient i aquest, un cop té tota la informació, pot decidir amb llibertat el seu tractament i involucrar-se en el mateix. Aquesta cooperació pacient-dentista és una de les claus de l’èxit.

Finançament

Financem el teu tractament, que la crisi no afecti al teu somriure!!

A Clínica Dental Garraf, volem que els diners no sigui un obstacle a l’hora d’escollir un tractament i mantenir la teva salut bucodental.

Volem ajudar-te i financem totalment o parcialment el teu tractament amb un crèdit de fins a 12 mesos sense interessos. Fins a 3.000 € no demanem aportar documentació addicional. No dubtis a consultar-nos en recepció, estarem encantats d'informar-te